blablablog

of facts and craps, news and views

Showing posts with label mengarut. Show all posts
Showing posts with label mengarut. Show all posts

Yeah aku saje je nak share pasal video Malaysian Boy dari Ila Damia, Altimet, Point Blanc, Rabbit Mac dan DJ Fuzz ni. No, bukan pasal isu konon Kanye West nak saman Altimet sebab lagu tu ciplak dari American Boy. Yang isu tu malas aku nak komen sebab yang rakyat2 Malaysia yang menggelabah nak support Kanye West pasal isu copyright tu pun rata-rata kaki download movie atau lagu for free dalam internet. Tapi ni pasal konon ada hantu dalam vclip tu.

Betul ke?

Korang tengok screenshot ni. Dorang berlima:

tapi tiba-tiba beberapa saat kemudian, korang akan nampak macam kelibat perempuan rambut panjang berbaju putih enterframe:


Nampak tak sebelah kiri tu? NAMPAK TAKKKKKKK.

Kalau tak sure, pergi la tengok videoclip tu lagi sekali, dekat saat 00:43


HUEAHEUAHEUAEHAUEHAUEHAU

aku rasa tu pelakon extra je. Tapi sebab dia tak cantik, director suruh cut sebelum die enterframe. Peace.



Related Posts with Thumbnails

Followers

About The Blabber

My Photo
Kuala Lumpur, Malaysia
he's just another joe you happen to meet on the streets, in your bio class, in the elevator of your apartment. you know him, and soon will forget where did u meet him. he's insignificant like that :)
There was an error in this gadget

Recent Comments

ShoutBox


ShoutMix chat widget

Friends' Blogs